Aşk Ve Ölüm Üzerine Sözler

Aşk Ve Ölüm Üzerine Sözler. Usul usul gir yüreğime, kalbim bağrım çatlasın! İnsanlar kendi ölümü için ağıt yakamazlar.

Ünlü Şef Osman Sezener kimdir ve kaç yaşında? Osman
Ünlü Şef Osman Sezener kimdir ve kaç yaşında? Osman from guzelsozler.com

Aşk tutkusu, ötekiyle ve yalnız onunla, ruh ve beden olarak yankılaşıma girmenin bir biçimidir. Gece sen yoksun ve ben burdayım. Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma aşlk olurdun… elif şafak aşktın sen, gidişinden bildim seni.

Tam Adı Ile Ursula Kroeber Le Guin Abd’li Romancı, Öykücü, Şair, Makale Yazarı Ve Çevirmendir.


Güneş herkesin üzerine eşit doğar ama gül başka, leş başka kokar. Sen benim hiç bıkmadan saatlerce seyre daldığım, tövbe tutmayan en tutkulu sevdamsın. Sonunda aşk acısı olsa da sev, çok sev.

Çalışmaları Diğer Birçok Sanatçıyı Etkiledi Ve Ilham Verdi Ve Bilge Sözleri, Birçok Kişinin Bugüne Kadar Aklı Başında Kalmasını Sağladı.


Yaşadığımız her an kendi hakkını ister. Ölüm son uyku değil, son uyanıştır. Antropolog bir babayla psikolog ve yazar

Douglas Yates Gençliğin Sırrı Sevmektir.


Kendim hariç herkesi mutlu ettim. Ölüm son uyku değil, son uyanıştır. Toprağın altında yatanlar, üzerinde gezenlerden daha çoktur.

Herkesi Öldürüyoruz Sevgili Dostum, Kimini Kurşunlarla, Kimini Sözlerle, Kimini Yaptıklarımızla Ve Kimini De Şimdiye Kadar Yapmadıklarımızla.


İnsanlar kendi ölümü için ağıt yakamazlar. Hoşlandığımız bedenlere hayalimizdeki ruhları koyuyoruz ve bunu aşk sanıyoruz. Sadece kepazelik, aşağılık ve rintlik vardır.

Başkalarına Imrenme Çok Kimseler Var Ki Senin Hayatına Imreniyorlar.


Mutluluk üzeri̇ne mutluluk içsel bir olgudur. Zaten bitmiş hayatıma acıda ekledin sonunda, seninle yaşamaya alışırken beni bıraktın bir başıma, sen mutlu olurken ben yok olucağım bu acıyla. Dengede durmak için sürekli hareket etmek gerekir.

Posting Komentar untuk "Aşk Ve Ölüm Üzerine Sözler"