Aşk Sözleri Acı Ceken

Aşk Sözleri Acı Ceken. Gerektiği kadar sevdik, gerekmediği kadar acı çektik kazık yedik… bir huzurdun sanki hayatımda oldun şimdi başıma bela. Acıları topladım bir çuvala , ya vur duvara ya da bak da yalnız kalmışlığına ağla.

Güzel Sözler Aşk Acısı Çekenlere Acı Sözler
Güzel Sözler Aşk Acısı Çekenlere Acı Sözler from guzelsozlersayfasi.blogspot.com

Gözlerden uzakta aşk acısı çeken gerçekten acı çeker. Ya zaman yanlıştır ya mekan… belki de insan! En güzel ve en yeni 10 aşk acısı sözü;

Ağlama Anne Benim Için Ağlama, Bende Herkes Kadar Aldım Acılardan.


En iyisi kendi haline bırakmak. Acıları topladım bir çuvala , ya vur duvara ya da bak da yalnız kalmışlığına ağla. Ama sen uğruna ölünebilecek bir insan değildin.

Ama Aşk Acısını Çeken Ve Ağlayan Bir Kadınsa Bridget Jones 'Tur,Histeriktir.


Başlarına kötü olaylar gelir, birilerini kaybederler, işlerini, sevdiklerini bir şeyleri kaybederek yakalanırlar bu illete. Benim derin acılarım, ‘‘üfleyince değil üzmeyince geçer.’’ “acılar gece çözülür.” kimse duymasın diye nefesini tutarak ağlarsın ya, çok acıdır o. Aşk acısı sözleri ne acı ne sitem ne de azap bu yalnızlıktan… ey acı!

Benim Derin Acılarım Üfleyince Değil, Üzmeyince Geçer.


Her ne kadar bu hayatta hep yalniz kalmış olsakta sevdiğimiz bizi sırtımızdan vursa da yıkılmayız ve hep ayaktayiz her darbede yıkılmak değil zorluklar karşısında ayakta kalabilmektir yaşamak unutmayın ki ağaclar ayakta ölür… acılı ve anlamlı aşk sözü…. Gece yürürken sokakta bana eşlik eden gölgem kadar yoksun hayatımda bıraktım sana ait acıları köşe başında. Aşk acısı sözlerini facebook gibi sitelerde paylaşabilir yada smsle gönderebilirsiniz.

Ya Zaman Yanlıştır Ya Mekan… Belki De Insan!


Çok sevmenin sevgisizliğine uğradım ben. Aşk acısı çeken arkadaşa teselli sözleri. Sevmek bazen insana acı verir.

Aşk Sözleri Seni Sevmeye Başladığım O Günden Beri Acı Çeken Bir Yüreğim Var.


Sana akıttığım göz yaşlarım ile acı sözler doğdu bu kalpten. Seni ben degismem hicbirseye üstüne kısa aşk sözleri. Sizler için seçtiğimiz en damar 5 acıklı söz önerisi;

Posting Komentar untuk "Aşk Sözleri Acı Ceken"