Aşk Damar Sözler Uzun

Aşk Damar Sözler Uzun. Yemin ederim intiharsın sen seve seve edilen. En güzel aşk ve sevgi mesajlarını eşinizle dostunuzla.

Damar Sözler şiir ve güzel sözler
Damar Sözler şiir ve güzel sözler from mesutbozlak.blogspot.com

Yanağında açan güle âşık oldu bu can. Tenimi, ruhumu temizliyor senin varlığın. Sensiz geçen günlerimin kazası yok sevgilim.

Uzun Sözler Sitemizde En Güzel Uzun Sözler, Anlamlı Uzun Sözler, Uzun Aşk Sözleri Ve Bir Çok Konuda Uzun Yazılar Ve Uzun Mesajlar Bulabilirsiniz.


Sevgiliye söylenecek en güzel 5 aşk sözü. Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi. Kisa damar sözler kahrolsun yan yana olmadığımız her yer.

Damar Sözler Söylenmiş En Damar Sözler Şunlardır:


Seviyorum seni diyerek kendine bağlıyor ve ilk başta sen sevmiyorsundur ona ilk önce yalnızca bağlanırsın sonrasında çok yavaş bir şekilde alışkanlığa döner ve onun yanında olduğunda. Bazı aşklar var ki, senleyken bile uyuyamadığım. Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez… sen kokuyor yokluğunda içtiğim sigaralar.

Damar Aşk Sözleri… Aşk Seni Seviyorum Demekle Değil, Onun Uğruna Ölebilmektir.


Seni yaşamak aşkların en güzeli, seni yaşatmak ise mutluluğumun kaynağı ömrümün sahibi yaşamak sevgilim, seninle olabilme sanatıdır. Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir. Çünkü ihtiyacım olan her şey sensin.

Sana Saatlerce Günlerce Koşabilirim, Çünkü Sen Hiç Yormayan Yolculuğumsun.


İşte bizde bu kez hayatın içinde olabilecek efkarlı kederli zamanlarda kullanabileceğiniz en damar sözleri derledik. Sevgiliye uzun romantik sözler hayat önceden kıymetli değildi bu kadar. Benim yolumda, solumda, soluğumda sonumda hep sen varsın.

Sen Benim En Güzel Hislerimsin.


Damar aşk sözleri sevgiliye denildiğinde yalnızlık ve ünsiyet demiştik, zıt olmalarına bakmayın onlar da bir aşkın olmazsa olmaz karşılıklı iki parçasıdır. Ben hayatımda hiçbir şeyden bu kadar korkmadım. Bazen bir şeyier yazarsın ona, yazar siiersin.

Posting Komentar untuk "Aşk Damar Sözler Uzun"