Sevgiliye Xos Sozler

Sevgiliye Xos Sozler. Sevgiliye söylenmiş en güzel sözler şunlardır: Gozel sozler eşq dodaqlarda qəhqəhə deyil, gözlərdəki yaşdır.

Sevgi şekileri Pikcek Şekiller
Sevgi şekileri Pikcek Şekiller from pikcek.blogspot.com

Hep dokunmak istediğim sadece sensin, seviyorum senin gülüşünü ve en kötü günlerimde bile bana büyük bir destek olan yaşamı sevinçlere boğan gülüşünü hiç yanımdan eksik etmek istemiyorum. Ay isigindadir sevgiliye duyulan hesret ve sevgiline hesret oldugun qeder de ona yaxinsan. Oksijeni bilmem ama kokun şart!

Aşk Da Sen, Hasret De Sen;


Seninle tanıştığım andan itibaren, hayatımın kadını olduğunu biliyordum. İşte bu noktada sevgiliye söylenecek en güzel sözler devreye gider. Bir iz gibi kalbimde daima kalacaksın.

Ölmek Sorun Değil De Hani Bir Gün Mezarıma Gelirsin De Kalkıp Sarılamamak Koyar Bana.


Çayın nasıl olsun dediler, sevdiğimin kokusunda, onun tadında olsun dedim. Hasret de sen, ben de sen! Belki de bu güzel cümleleri ir.

Bir Kadının Alnı Dudaklarından Daha Değerlidir.


İnsan sevsə belə o ilk eşq heç unudulmaz. Sen bilemezsin gülüşün bende kaç bahar eder. Ureyimdeki tek duygu, xeyalimdaki tek tutqu meni yashadan tek duygu senmisen sevgilim.

Ne De Olsa Güzel Sözler Sevgiliye Uzun Uzun Söylendiğinde Bir Başka Güzel!


Senin en güzel yanın ne biliyor musun? Sana olan aşkım asla bitmeyecek. 1.8 b yorum sevgi̇li̇ye güzel sözler aşk da sen;

Seni Çok Değil, Sadece Nefesim Kesilene Kadar Seviyorum.


Yüzüme her baktığında yüzümde tatlı bir gülümseme olacak. Benim için hayat sen, nefes sensin bebeğim. Teşekkür ederim sana, tüm varlığın için.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Xos Sozler"