Erkek Sevgiliye Sabah Mesajları

Erkek Sevgiliye Sabah Mesajları. Erkek sevgiliye günaydın mesajları, sevgiliye günaydınlı aşk sözleri, erkek sevgiliye aşk dolu günaydın mesajları resimli ve anlamlı. Hayatımın son gün batımını seninle görmek istiyorum.

Erkek Sevgiliye Günaydın Mesajları Ekşi derin aşk sözleri
Erkek Sevgiliye Günaydın Mesajları Ekşi derin aşk sözleri from derin-ask-sozleri.blogspot.com

Avucunun arasına bir yürek bıraktım. Sen rahat uyu bir tanem, iyi geceler sevgilim. Her günün ayrı bir güzelliği olsun yanında güne gülerek başla sevgilim, bugün de seni kıskansın her şeyim günaydın.

Erkek Sevgiliye Iyi Geceler Sözleri, Uzaktaki Erkek Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Uzun Ve Erkek Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Tumblr Erkek Sevgiliye İyi Geceler Mesajları Gecelerimin Parlayan Yıldızı, Hayatımın Anlamı, Ömrümün Sonsuz Nefesi, Iyi Ki Varsın.


Her sabah uyandığım da yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma. Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim. Hayatımdaki en değerli varlık canım ta içi bir tanecik sevgilim benim iyi uyu yarın umarım görüşmek dileğiyle seni çok seviyorum iyi geceler.

Her Günün Ayrı Bir Güzelliği Olsun Yanında Güne Gülerek Başla Sevgilim, Bugün De Seni Kıskansın Her Şeyim Günaydın.


Duyduğum tüm şarkılar seni hatırlatıyor sanki. Islatsam sen tek tek düşen damlalarımla yavaş yavaş. Güneş gibisin ay gibi geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun ışık gibi parlıyorsun ışık yüzlüm.

Günaydın Özlediğim Zamanlardaki Sıcak Soluk Varlığım.


Dünyayı istemiyorum, gökyüzünü istemiyorum, ayı istemiyorum, sadece seni payımda istiyorum. Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili. En tatlı sabahlar sevgilimle başlar.

Sen Istediğin Sürece Hayatımın Merkezinde Olacaksın Sevgilim.


Sevgiliye günaydın mesajı kısa sözler. Sevdiğiniz kişiyi sabah uyku zamanı en güzel şekilde cep telefonu sms mesajınız ile uyandırın. Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim.

Ekmeğim, Suyumsun Sen Benim Sabahlarımın Tek Parlayan Nurusun Günaydın Hayatım.


Sen ve ben artık biz olduk nasıl ayrı yaşayabiliriz ki? Ellerimiz uzak olsada birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasamda güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim. İster kendi yüreğinin üzerini koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın.

Posting Komentar untuk "Erkek Sevgiliye Sabah Mesajları"