Asker Aşk Özlem Sözleri

Asker Aşk Özlem Sözleri. Komandolar vurulunca değil unutulunca ölürler. Sen beni düşün ben senin için öleyim.

Betül Karabacak🍀 adlı kullanıcının Sözler* panosundaki Pin
Betül Karabacak🍀 adlı kullanıcının Sözler* panosundaki Pin from tr.pinterest.com

Vatan sana sevgililerin bize emanet abiciğim. Yoksa bu canımdan vaz mı geçeyim. Bir gün gelecek, bir gün kalacak.

Asker Vuruluncɑ Değil, Unutuluncɑ Ölür.


Resimli askerlik sozleri askeri komik ask budur Bu vatan için kanımızı şerbet diye içeriz. Seni 12 аy değil, son nefesime kаdаr beklerim аskerim.

Bu Kalbe Bir Kere Adın Yazıldı Bir Daha Silinmeyecek, Bu Ömrüm Ömrüne Adandı Son Nefesim Seninle Olacak.


Sevdiği askerde olan, askere gidecek veya dönmek üzere olan kadınların duygu ve düşüncelerini anlatacağı resimli güzel sözleri bu içeriğimizde derledik. Ben aşk diye sandığım şey gerçek değilmiş ta ki seni görünceye kadar. Ben asker anasıyım ağlama demeyin bana asker eyledim vatana sütüm helal olsun sana.

Asker Aşk Sözleri Hayat Bi Zulümse Vereyim Ayarı Gülümse Be Şafak.


Benı kızdırıyorlar kafamı bozuyorlar ah mı cekeyım vah mı cekeyım yoksa bu canımdan vaz mı geceyım sen benım canım en guzel yanım fedadır sana aksa da kanım canım vatanım. Şeyh edebali hikmet dolu sözleri Hasretinden oldum yüreğim yanar, bir avuç gökyüzünü etraf karanlık başımda dolanır zalim ayrılık bir seni özledim bir memleketi.

Asker Sevgiliye Sözler Arıyorsanız Içeriğimizden Anlamlı, Güzel Ve Resimli Asker Sözlerini Kolayca Bulabilirsiniz.


Asker abiye sözler sen vatan için gittin, bizim için döneceksin. Göz gözü görüp gönlü sevmişse eğer, elin eli tutmasına gerek yok askerim ben seni uzaklardan da çok severim. Bu vatan görevi dayanmak gerek.

Asker Sevgiliye Güzel Sözler Sen Şafak Say Ben Sensizliği Sayayım, Sen Düşmana Kurşun Sık Ben Sensizliği Kurşuna Dizeyim.


Ah mı çekeyim, vah mı çekeyim. Asker sözleri̇ vatan için gidiyorum, senin için döneceğim! Sen gelene kadar gözlerimden yaşlar dökerim.

Posting Komentar untuk "Asker Aşk Özlem Sözleri"