Aşka Yazılmış En Güzel Sözler

Aşka Yazılmış En Güzel Sözler. Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? Güzel söz aşk sözleri aşk hakkında daha fazla fikir görün.

Güzel ve anlamlı sözler En Güzel Özlü Sözler Aşk Sözleri
Güzel ve anlamlı sözler En Güzel Özlü Sözler Aşk Sözleri from www.enguzelozlusozler.com

Aşka dai̇r anlamli sözler gönlüme düştüğü günden beri o ateşi aşk bilirim. Ama ben uyuyamadığım geceleri sana helal etmiyorum. Çünkü her bir zerrem aşık her bir zerrene.

Ya Da Şiir Gibi Bakan Kadınlar.


İstediğin sürece hayatımın merkezi olacaksın. Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer benimle yeniden tanış.

Yalnızlığımı, Hüznümü, Acılarımı, Sevincimi, Mutluluğumu, Kısacası Hayata Dair Her Duyguyu Yalnızca Seninle Paylaşmak Istiyorum.


Sen hayattaki tüm güzelliklerin eş anlamlısısın sevgilim. Aşka dair yazılmış en güzel şiirsin sen benim gönlümde. Sevdiğiniz kişi erkek yada kadın olsun, sevgiliye söylenecek güzel sözler burada hazırlanmıştır.

Ötesi Yok Bu Duanın Benim Ol.


Sevgiliye uyumadan önce uzun mesaj göndermek için uzun iyi geceler mesajları yazımıza göz. Ne audi ne mercedes tofaş aşkı hiç bir şeye benzemez. Biz yarı yolda bırakmayan en büyük aşkımız tofaşk gittiğin yollarda izin kalıyor tofaşım o nasıl bir yanlama öyle.

Can Yücel Kendi Elinle Kazdığın Kuyuya, Aşk, Ufacık Bir Taş Atmaktır.


Aşkın en güzeli söylenen kelimelere dökülendir. Hüzün taze tutar aşk yarasını. İlk şarkımız, türkçe rap dinlemeyi bıraktıktan bikaç sene sonra bana tekrar sevdiren şarkı.

Hadi Çat Kapı Gel, Sevineyim.


Göğsümde uyu yeter ki ben nefes dahi almam. Doğru sözün adresi aşka dair en güzel sözlerin bir arada olduğu sitemizde sizin. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa.

Posting Komentar untuk "Aşka Yazılmış En Güzel Sözler"