Aşk Sözleri Lazca

Aşk Sözleri Lazca. Lazca'daki sevgi sözcüklerini bu konuda topladık; Ben yol olur uzarum nazli yarum gezerse.

şeyh Sadi şirazi Aşk Sözleri harika aşk sözleri
şeyh Sadi şirazi Aşk Sözleri harika aşk sözleri from harika-ask-sozleri.blogspot.com

Güzel sözler altın sözler aşk sözleri aşk şiirleri altın öğütler şairler ve yazarlar hadisler dualar ödev konuları sitesidir. Sk’ani̇suzi̇ ham sk’udala mu voğoda? Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi.

Damar Laz Sözleri̇ Yeter Ki Tulumsuz Olmasun Aşk.


Nayino kelimenin bir kac karadenizli ezgide gecmesinden oturu lazca. Olimbera aşk sevgi ontule bahçe opordace sevgili biricik orane meydan orena meydan orko altın. Eğer seçim yapmakta zorlanıyorsan sevgiliye özel kelimeler bulamam diye endişe ediyorsan bu önerilerimizden sana en sıcak gelenleri aklının bir köşesinde tut.

Aşık Olduğumuzda Sevdiğimiz Insana Bunu En Güzel Şekilde Göstermek Ve Elimizden Geldiğince Onu Sevgimizle Şımartmak Isteriz.


Karadenizli sözleri laz sözleri 2014 laz damarı sözler karadeniz çocugu sözleri 2014 karadeniz sözleri laz uşağı. Sk’ani̇suzi̇ ham sk’udala mu voğoda? Lazca aşk sözleri ve anlamları.

Sizin İçin… Sevgi=Olimbera, Oropa, Qoropa Sevgili=Oropeli, Oroperi, Oropili, Şurumşine.


21 6b begenme 305 yorum instagram da sozlukce sozlukce ilham verici alintilar ilham verici sozler bilgelik alintilari. Hem vuriyisin hemde αğlaмa diyisin. Ar bozo komaziru ma(y)oropu= bir kız gördüm aşık oldum (sevdim).

Laz Kültürü Ile Ilgili Diğer Bütün Alanları Incelemek, Araştırmak Ve Tanıtmak.


Ilham veren alıntılar, ilham verici sözler, bilgelik alıntıları hakkında daha fazla fikir görün. Lazca kelimeler nelerdir lazca kelimeler ve anlamları nelerdir lazca kelimeler ve türkçe. Lazca aşk cümleleri̇ oropaşi̇ lazuri̇ tkvalape.

Güzel Sözler Altın Sözler Aşk Sözleri Aşk Şiirleri Altın Öğütler Şairler Ve Yazarlar Hadisler Dualar Ödev Konuları Sitesidir.


Sizin i̇çin.sevgi=olimbera, oropa, qoropasevgili=oropeli, oroperi, oropili, şurumşinesev Laz enstitüsü, laz halkının dilini (lazca ve megrelce) ve bütün kültür öğelerini; Lazca aşk sözleri ve anlamları.

Posting Komentar untuk "Aşk Sözleri Lazca"