Aşk Sözleri Mektup

Aşk Sözleri Mektup. Şu dünyadaki en büyük aşkımsın…” “biriciğim, her şeyim… sen beni en iyi tanıyan insansın. Nefesimsin sen ciğerlerimi dolduran bana yaşam enerjisi veren beni mutluluğa boğan.

sevgiliye mektup Aşk mektupları, Yıldönümü sözleri, Aşk
sevgiliye mektup Aşk mektupları, Yıldönümü sözleri, Aşk from tr.pinterest.com

Aşk mektubu yazmak çok kolay gibi gözükse de. Eğer bir gün aşk, sizin de kapınızı çalarsa ve o kişi yabancı olursa diye ona aşkınızı bu güzel i̇ngilizce cümlelerle gösterebilirsiniz. Yağmur yağarken, sana olan aşkımı anlattı hep.

See Also Sevgiliye Argo Sözler.


[aksan:] i̇zlerin durur her tarafımda, kardeşim gül bi' şekilde başardık en sonunda her taraf kan, bıraktım düş işık olur karanlığın inadına kaybolursan, bul bi dönüş koşarım gelmek için yanına henüz hikayenin ilk sayfasını açıyorken i̇nadına bizi bulur erken vedalar bi' gün aynı şarkıyı söyletiyorken bi' gün ayırıyor bizi lanet vedalar Yemin ederim ki hayatımda sadece seni istiyorum. Aksan] i̇zlerin durur her tarafımda kardeşim, gül!

Sensiz Geçen Zamanlarımın Kazası Yok Sevgilim.


Nefesimsin sen ciğerlerimi dolduran bana yaşam enerjisi veren beni mutluluğa boğan. Yalnızlığımı, hüznümü, acılarımı, sevincimi, mutluluğumu, kısacası hayata dair her duyguyu yalnızca seninle paylaşmak istiyorum. Bu hayatta yalnızca seni yaşamak ve seninle yaşlanmak istiyorum.

Sevgiliye Mektup Örneği 2 Canım Ruh İkizime;


Bana küfürler ederek ’baban seni bana satacak’ diye sözler söyledi. Sizin gibi bir padişahtan ayrı kalmak, beni mahvetmiştir. Şu dünyadaki en büyük aşkımsın…” “biriciğim, her şeyim… sen beni en iyi tanıyan insansın.

Kaç Yaşına Geldim Hala Aşk Diyorum, Sen Diyorum.


Güneş doğarken sanki daha mutluydu. Ne hoş bir duygu seni sevmek bir bilsen! Her zaman kalbimde olacaksın sevgilim, seni binlerce kez öpebilirim, ama yine de sana doymam.

Sevgiliye Özlem Mektubu Örneği 1 Mis Kokulu Aşkım;


Fakat aptal olmaktansa biraz daha rahatsız yaşamak daha iyidir bence… bilmem sen ne dersin…” hüzünlü mektuplarda sabahattin. Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun her gözyaşının ayrı bir anlamı vardı. Sekiz yıl geçti, aşkımız da büyüdü.

Posting Komentar untuk "Aşk Sözleri Mektup"