Sevgiliye Aşk Sözleri Içten

Sevgiliye Aşk Sözleri Içten. İçten sözler bir çiçek sev hiç solmasın, bir dost sev arkandan vurmasın, bir yuva seç hiç yıkılmasın, bir sevgili seç seni hiç unutmasın. İşte böyle sevgilim, son günlerimde seni özlemekten başka yaptığım bir şey yok.

Sevgiliye Aşk Dolu Sözler / Anlamlı / Etkileyici
Sevgiliye Aşk Dolu Sözler / Anlamlı / Etkileyici from www.netde.org

İçten sözler bir çiçek sev hiç solmasın, bir dost sev arkandan vurmasın, bir yuva seç hiç yıkılmasın, bir sevgili seç seni hiç unutmasın. Çünkü tefsiri ancak his ile mümkündür. İçten kırılmak ince bir sestir, onu yalnız allah duyar.

İşte Sevgilinin Aklını Başından Alan Kısa Aşk Sözleri.


* benim için bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir. Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin, çıkarı yok, çıkası yok, çıkarasım yok. Yıldız yıldız parlayan gözlerin her an aklımda.

Bu Yüzden Ona Olan Hislerinizi Kalbinizin Derinliklerinde Saklamak Yerine Mutlaka Sevgilinizle Paylaşmalı Ve Aşkınızı El Ele Büyütmelisiniz.


Sevgiliye etkileyici aşk sözleri biriktirmeli ve zamanı geldiğinde de bunu onunla mutlaka paylaşmalısınız. Gözlerin hep bana baksın, ellerin hep benim ellerimi tutsun seni çok ama çok seviyorum! Ne mahrurdur bakışları, beni benden alan gözleri, tek temennim kabul olmasıdır biricik aşkım.

İçten Sözler Dünyadaki En Sağır Edici Ses, Acı Çeken Bir Mazlumun Suskunluğudur.


sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor. Ötesi yok bu duanın benim ol. Neden bu kadar güzelsin ki, senle olan anlarda… sabahları duyduğum en güzel ses senin.

Birtanecik Sevgilim, Ne Zaman Kavuşacağımızı Bilmiyorum.


Ne yapayım sevgiiim, sensiz bir anım geçsin istemiyorum. Sevgiliye güzel sözler kısa ile hayatta en değer verdiğiniz aşkınızı mutlu edebilirsiniz. İlk aşkım diye mektuba başladım ki gene o tebessüm yayılsın suratına diye.

Sevgiliye Yazılacak Aşk Sözleri Öyle Içten Ki Yüreğimin En Derinindeki Yerin;


Ama sana kavuşacağım ana kadar sabırla ve sadakatle bekleyeceğimi bil. Kızıyordu, kıskanıyordu, küsüyordu, çok soru soruyordu ama beni seviyordu diyeceksin. Hayatta kalabilmek için insanların havaya, benimse sana ihtiyacım var.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Aşk Sözleri Içten"