Resimli Platonik Aşk Sözleri

Resimli Platonik Aşk Sözleri. Üzüntülerin kumsaldaki ayak izleri kadar hafif, sevinçlerin okyanuslar kadar derin olsun. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa.

Resimli Etkileyici Sözler Resimli Etkileyici Mesajlar
Resimli Etkileyici Sözler Resimli Etkileyici Mesajlar from acabilsemkalbini.blogspot.com

Sayfamızda etkileyici aşk sözleri ve resimli aşk sözleri, platonik aşk sözleri ile i̇ngilizce aşk sözleri de bulabilirsiniz. Sizler de en duygusal platonik aşk sözleri ve mesajlarını resimli olarak paylaşabilirsiniz. Sen bana gelmesen de ben sana aşık olurum.

Sen Hep Gülümse Ki Yüreğinin Güzelliği Gülüşlerinde Canlansın… Rüzgarın Kemanını Çaldığı Ve Damlaların Pencerene Vurduğu Bir Gecede Yatağına Uzanıp Hayalini Kurduğun Ve Keşke Dediğin Tüm Güzellikler Senin Olsun.


Camdan karın yağışını izlemek gibi. Resimli platonik aşk sözleri bekledim! Bugünde sayfamızda en anlamlı ve etkileyici platonik aşk sözleri ni resimli şekilde derledik.

Benim Içinde Bir Yıldız Seç, Parlaklığı Önemli Değil Yeter Ki Sana Yakın Olsun.


Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var. İnsanın içi ağrır mı hiç? Karşılık beklemediğim umutlarımda hayallerde hep sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni.

Sen Bana Gelmesen De Ben Sana Aşık Olurum.


Platonik aşk sözleri seni hayal ediyorum geceleri masamın soğuk kenarında zaten hep hayal ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni. Ne zaman seni görsem kalbim yerinden oynuyor. Sayfamızda etkileyici aşk sözleri ve resimli aşk sözleri, platonik aşk sözleri ile i̇ngilizce aşk sözleri de bulabilirsiniz.

Nereye Gidersen Git Seninle Gelir, Uzansan Dokunamazsın.


Ömrüm seni beklemekle geçecekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ki seni orada da bekleyeceğim. Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa. Platonikken aşk çok güzel, onunla beraber olma hayalleri, yan yana olma hissi.

Nasıl Sevdi Bu Kalp Seni Neden Sevdi Bu Kalp Seni?


Bir gün bir çıigıniık edip seni sevdiğimi söyiesem aiay edip güier misin yoksa sende sever misin? O senin neyin oluyor, dediler. Seni helalim geleceğim olduğun için saklıyorum kendime… gözlerim, kulaklarım, ellerim ve kalbim sana mühürlü sevdiğim.

Posting Komentar untuk "Resimli Platonik Aşk Sözleri"