Hayırlı Akşamlar Mesajları Islami

Hayırlı Akşamlar Mesajları Islami. Hayırlı akşamlar mesajları i̇yi akşamlar mesajları 2019 akşam i̇le i̇lgili özlü sözler öyle garip akşamlar olur ki, çiçeklerin ruhu olduğunu hissedersiniz. Neyse ki çayın demi var hayatın gamına inat hayırlı akşamlar.

medine gül adlı kullanıcının HAYIRLI AKŞAMLAR panosundaki
medine gül adlı kullanıcının HAYIRLI AKŞAMLAR panosundaki from www.pinterest.com

Ali gününü faydalı bir şekilde kullanmayı bilen insan için asıl mutluluk, akşam vaktinde gelir. İyi akşamlar mesajları, hayırlı akşamlar resimleri, resimli i̇yi akşamlar mesajları,resimli hayırlı akşamlar mesajları, 2020 i̇yi akşamlar mesajları, sevgiliye i̇yi. İşte en güzel dini iyi geceler mesajları ve sözleri.

Günaydın Herkese, Allah’ım Bizi Sabaha Da Çıkardı Ya Ona Şükürler Olsun.


Tüm yürekler sevinç dolsun umutlar gerçek olsun acılar unutulsun dualarınız kabul ve geceniz hayırlı olsun. Sayısız kapın var, hayırlısını aç allah'ım. Hayırlısıyla, huzuruyla iyi bir akşam dilerim.

Tövbe Güvercini Kalbe Konsun Af Dalgalar Saadet Kervana Gelip Kapında Dursun.


İslami dini gnaydın mesajları 02 mayıs 2016 sevgim dini szler 1 sabah şeriflerinizin hayırlı olması dilekleri ile sevdiklerinizi sabah saatlerinde mutlu edecek biraz da manevi hava katacak gzel i̇slami dini gnaydın mesajları ile. Allah’ın rahmeti bereketi üzerine olsun. Geceniz leyletil kadir gecesi gibi olsun.hayırlı geceler hayırlı bir gece rahat bir uyku temennileriyle.cenabı allah'a emanet olunuz gecen hayırlı rüyaların nurlu olsun.

Allah'ım Bizi Affet, Kendine Kul Kabul Et.


Sabahınız hayırlı, gününüz aydın, eviniz bereketli ve huzurlu olsun. Akşam beyaz atlı prensi olayım sevgilim.i̇yi akşamlar aşkım *i̇slam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Hayırlı akşamlar mesajları huzurlu bir akşam geçirmeniz dileğiyle… hayırlı akşamlar.

Gece Aklına Gelen Kişi Ya Seni Çok Mutlu Etmiştir Ya Da Çok Üzmüştür.


Cenabı allah'tan içinde rasulullah efendimizi göreceğin bir rüya dilekleriyle.hayırlı geceler Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin rabbi yüce allah’a sonsuz şükürler olsun! *öyle bir sevki beni ben bile kıskanayım kendimi i̇yi̇ akşamlar *karanlık akşamını aydınlatsınlar kalplerdeki aşkların nurlu ışıkları.

Kaibiniz Duayia Oisun, Göniünüz Huzuriu Oisun, Yüreğiniz Sevgiyie Doisun, Geceniz Hayır, Sabahınız Nur Doisun.


Gece lambasının loş ışığı vuruyordur şimdi o güzel yüzüne ne kadar da güzelsin öyle, her halinle düşüncelerimdeki tek güzele iyi akşamlar…. Gönlünüz huzurlu olsun, kalbiniz duayla dolsun, akşamınız nurlu olsun. Mekânın cennet, yuvan huzurla dolsun, kalbin allah ile akşamın nurla dolsun.

Posting Komentar untuk "Hayırlı Akşamlar Mesajları Islami"