Deniz Gezmiş'in Aşk Sözleri

Deniz Gezmiş'in Aşk Sözleri. Deniz gezmiş sözleri kısa, deniz gezmiş sözleri facebook, deniz gezmiş sözleri twitter ben amerikɑn emperyɑlizmine, sovyet revizyonizmine, romen soytɑrılığınɑ, bulgɑr dɑlkɑvukluğunɑ kɑrşı bir türk devrimcisiyim. (kayseri vaiisine) ve ben 24 yasındayken kendimi türkiye ’nin bağımsıziığına armağan etmekten onur duyuyorum.

Deniz Gezmiş Sözleri Aşk Sözleri, Güzel Sözler, Anlamlı
Deniz Gezmiş Sözleri Aşk Sözleri, Güzel Sözler, Anlamlı from www.hayatim.net

Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır. Mazlum çimen aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiye’de en uzun koşuysa devrim o onun en güzel en güzel yüz metresini koştu i̇lk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen en hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı. Türkiye halk kurtuluş ordusunun (thko) kurucu üyesiydi.

Korktukça Tutsak, Umut Ettikçe Özgürsün.


İşte deniz gezmiş ve anlam dolu sözleri. Mazlum çimen aşk olsun aşk olsun aşk olsun sana çocuk aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiye’de en uzun koşuysa devrim o onun en güzel en güzel yüz metresini koştu i̇lk o fırladı lüverden en sekmez mermisiylen en hızlısıydı hepimizin en hızlısıydı. En uzun koşuysa elbet türkiye’de de devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu en sekmez luverin namlusundan fırlayarak.

Sana Yüklediğim Anlamları Senmişsin Gibi Düşünme, Aldanırsın!


Yaşasın marksizm leninizmin yüce ideolojisi! En güzel deni̇z gezmi̇ş sözleri̇ biz şahsi hiçbir çıkar gözetmeden, halkımızın bağımsızlığı ve mutluluğu için savaştık! Gemi kıyıya vurmuşsa, deniz son sözü söylemiştir.

Edip Akbayram Aşk Olsun Sana Çocuk Söz:


(vietnam’da öienier için) aşırı soicudur aşk. Vatan için uykular kaçıyorsa, devrim başlamış demektir. Siyasal mücadele tarihinin unutulmaz isimlerinden deniz gezmiş idam edilmeseydi bugün 74 yaşında olacaktı.

Biz Daima Ezilenlerden Yana Çıkmak Zorundayız!


Sayfamızda deniz geçmiş sözleri, devrimci sözleri, deniz geçmiş şiirleri, devrim sözleri yer almaktadır. (kayseri vaiisine) ve ben 24 yasındayken kendimi türkiye’nin bağımsıziığına armağan etmekten onur duyuyorum. Türkiye’nin bağımsızlığından başka bir şey istemedik ve hayatımızı bu yola koyduk.

Home Unlabelled Deniz Gezmiş Sözleri.


Deniz gezmiş sözleri, deniz gezmiş sözleri tumblr, deniz gezmiş son sözleri, deniz gezmiş sözleri aşırı solcudur aşk, deniz gezmiş resmi, devrimci sözleri, deniz gezmiş kimdir, 6 mayıs 1972 anlamlı sözler, che guevara sözleri Vatan için uykular kaçıyorsa, devrim başlamış demektir. Varlığımızı türkiye adına armağan ettik.

Posting Komentar untuk "Deniz Gezmiş'in Aşk Sözleri"