Erkek Arkadaşa Uzun Güzel Mesajlar

Erkek Arkadaşa Uzun Güzel Mesajlar. Benim kurduğum tüm hayallerde sadece sen varsın. Bir dost yüzüne ihtiyaç duyduğunda başını kaldır ve gökyüzüne bak.

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2022 ve Kandil tebrik sözleri
REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2022 ve Kandil tebrik sözleri from www.hurriyet.com.tr

Sık sık görüştüğünüz, birlikte zaman geçirdiğiniz, duygularınızı paylaştığınız kişiye. Erkek arkadaşa uzun günaydın mesajları gönderebileceğiniz en güzel dostlara anlamlı günaydın mesajlarıdır. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa.

Doğum Gününde Tuttuğu Dilekleri Kabul Olsun.


Bu selam sana seni unutmayandan olsun. Yanındayken de seversin, çok uzaktayken de. Sözler, resimli olarak da sayfada yer almaktadır.

Ömür Dediğin Bu Yolculukta Pek Çok Insan Tanırsın Fakat Dostum Dediğin Bir Elin Parmaklarını Geçmez.


Resimli erkek arkadaşa sevgiliye kısa etkileyici günaydın sözleri. Gökyüzünde yıldızlar, gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz i̇yi ki doğdun güzel arkadaşım… arkadaşlık arkadaşının acısını paylaşmak onunla ağlayıp onunla gülmek, o yandığı zaman ondan önce yanmak ise son nefesimi verene kadar arkadaşımsın Durup dururken uzun yazacam diye kasarsanız sıkıcı oluyo o mesajlar, benden duymuş olmayın :).

~ Sokakları Bilemem Ama Benim Her Yolum Sana Çıkıyor Sevgilim.


Telaşımı hoş gör, ıslandığım ilk yağmurumsun. Sayfadaki arkadaşa anlamlı iyi geceler mesajlarını facebook, twitter ve whatsapp ile ya da. Erkek arkadaşa sözler ait olduğum yerdeyim, sendeyim sevgilim.

Sık Sık Görüştüğünüz, Birlikte Zaman Geçirdiğiniz, Duygularınızı Paylaştığınız Kişiye.


Gündüzleri bulutların, geceleri yıldızların arkasından gülümsüyor olacağım. Bu zamana kadar yaşadığım bu hayatın özetisin sen. ‘aptal aşık’ diyorlar benim için.

Erkek Arkadaşınıza Özel Uzun Romantik Mesajlar Bazen Bu Dünyadaki Her Kızın Senin Gibi Sevecen Bir Erkek Arkadaşı Olmasını Isterdim.


Erkek sevgiliye aşk sözleri nereye baksam sen… sensizliği ölüm bile kabul etmiyor. Arkadaşımın doğum günü güzel olsun. Güzel aşk mesajları paylaşabilir msnz?

Posting Komentar untuk "Erkek Arkadaşa Uzun Güzel Mesajlar"