En Güzel Aşk Sözleri Kısa Ve Öz

En Güzel Aşk Sözleri Kısa Ve Öz. Kısa aşk sözleri mutlaka paylaşım yapmak isteyeceğiniz etkileyici. Gönlüm gönlüne kaydı yetmez mi?

En Güzel Aşk Sözleri Kısa ve Öz Güzel Sözler
En Güzel Aşk Sözleri Kısa ve Öz Güzel Sözler from cokiyiabi.com

Kolayı ve yanında olanı ara seni seviyorum… tek isteğim senden, anlasaydın beni az biraz sevseydin bile razıydım ben… beddua edebilirim sana; Dünya dönüyorsa seven yüreklerin hatırına dönüyor. Sen benim yıldız kayarken tuttuğum dilek değil ezan okunurken ettiğim duamsın.

Kolayı Ve Yanında Olanı Ara Seni Seviyorum… Tek Isteğim Senden, Anlasaydın Beni Az Biraz Sevseydin Bile Razıydım Ben… Beddua Edebilirim Sana;


Aşık olduğuma değil, sana aşık olduğuma seviniyorum. Kısa aşk sözleri allah’ım bana bir yol göster, ona çıksın. Sevgiliye en güzel aşk sözleri sen güldün ben bir yudum daha içtim çaydan.

Seni Ömür Boyu Bu Yürekte Misafir Ederim.


En güzel aşk sözleri kısa kısa sözler aşk bana sırt çevirme ne olur gece oluyor sanıyorum. Haklısın güzelim bizden adam olmaz çünkü biz aşkı hala kalpte arıyoruz! Bu yazımızda aşk sözleri kısa ve aşk sözleri uzun olarak yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Ben Seni Ilk Gördüğüm Gibi Değil Hep Hayal Ettiğim Gibi Sevdim.


Seni görmeden bile dayanmayan gönlüm, görünce nasıl dayansın. Üzülmek çok kolaydır ve kimseye bir yararı olmaz. Birisine kül olduysan, başka birini ısıtamazsın.

Mesela Hayatıma Girişin Olsun Da Çıkışın Olmasın Diye… Kolları Ve Bacakları Olmayan Birini Sevebilirim.


Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma…. Kendim için değil ikimiz için yaşamak deniyor buna. Haksızlık karşısında eğilmeyiniz çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Sen Benim En Güzel Şarkımsın, Herkesin Dili Dönmez.


Etki̇leyi̇ci̇ aşk sözleri̇ sen bana allah’ın emanetisin. Sen sabahları güzel eden, akşamları ise aydınlatansın. Unuturum diye uyudum, yine seninle uyandım.

Posting Komentar untuk "En Güzel Aşk Sözleri Kısa Ve Öz"