Aşkla Ilgili Harika Sözler

Aşkla Ilgili Harika Sözler. Sayfamızdaki aşkla ilgili kısa ve öz sözleri facebook twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Ölеcеğimi bilе bilе nеԁеn yаşıyorsаm o yüzԁеn.

Yalnızlık ile ilgili sözler Harika Görsel İçerikler
Yalnızlık ile ilgili sözler Harika Görsel İçerikler from www.stabilhayat.com

Sanırsın ki kalbimde ki bahçede tüm çiçekler çiçek açmış… aşıkların gönüllerinin yanışıyla gözyaşları olmasaydı, dünyada su da olmazdı, ateş de. Aşık olmak yaşamdaki en harika duygulardan biridirgerçek aşk ne anlatılır ne de izah edilir. Sen satırlara sığdıramadığım bir aşk şiirisin yüreğimde.

Aşk Ile Ilgili Sözler Kalbimde Tarifi Imkansız Bir Mutluluk Var.


İşte en güzel aşkla ilgili. Aşkla ilgili en güzel sözler. Aşk ile ilgili sözler hayata aşka bölünce hayat çoğalır;

Her Şeyin Bu Kadar Yapmacık Ve Yalan Olduğu Bu Dünyada Ne Güzelde Duruyorsun Ömrümün Ta Ortasında Be Adam!


(fuzuli) aşka başlamak kolay, bitirmek zordur. Tam güldüğün yerde başlar şiirler. Ölеcеğimi bilе bilе nеԁеn yаşıyorsаm o yüzԁеn.

Seni Ben Canımın Içinde Sakladım.


Aşk senin gülüşünde saklı… büyük aşklar ya sonsuzdur ya da o’nsuz! Sanırsın ki kalbimde ki bahçede tüm çiçekler çiçek açmış… aşıkların gönüllerinin yanışıyla gözyaşları olmasaydı, dünyada su da olmazdı, ateş de. Seni çok ama çok seviyorum.

2,230 Likes · 1 Talking About This.


İşte sizler için hazırladığımız kısa aşk sözleri. Sen özlenecek en güzel şeysin. Aşk ve aşık olmak ile ilgili birbirinden etkileyici sözleri sizler için bir araya getirdik.

Sen Satırlara Sığdıramadığım Bir Aşk Şiirisin Yüreğimde.


Sayfamızdaki aşkla ilgili kısa ve öz sözleri facebook twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Hedefimiz en büyük 0lmak değil !!! İllede romantik mi olayım o zaman gel mum ışığında kuran okuyalım sevdiğim.

Posting Komentar untuk "Aşkla Ilgili Harika Sözler"