Aşk Dolu Uzun Mesajlar Sevgiliye

Aşk Dolu Uzun Mesajlar Sevgiliye. İçimin her bir yanı seninle dolup taştı. Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm.

Uzaktaki Sevgiliye Aşk Dolu Sözler aşk sözleri uzun
Uzaktaki Sevgiliye Aşk Dolu Sözler aşk sözleri uzun from asksozleriuzun.blogspot.com

Sende sevdiğim bir şey varsa o da bana yalan söylememen ve bana olan aşkının bana karşı doğru olduğudur. Sevgilim senin yanın bana huzur veriyor. Sana o gün aşık oldum.

Ama En Bitmeyecek Olan, Sana Olan Aşkım.


Hava bulutlu olduğunda, güneş ışığı olup aydınlattın dünyamı. Tabi burada önemli olan romantik ve aşk dolu olabilmekte çünkü sevgiliye uzun mesaj romantik olduğunda anlam taşır. Gülüşlerimiz, uzun konuşmalarımız, birbirimize aşkımızı dile getirişlerimiz.

İçimin Her Bir Yanı Seninle Dolup Taştı.


Boynum krala değil senin szne kıldan ince. Ne de gzel sesin var iime huzur veren ne de gzel gzlerin var derinlerinde yok olduğum ne de gzel ellerin var pamuk gibi ne de gzel saların var gneş gibi ne de gzel varsın aşkın ta kendisi gibi. Ne neşe isterim ne hayatımda bir gurur.

Seni Ne Kadar Çok Tanırsam O Kadar Çok Seni Seviyorum.


Bir gün beyazlar giyip benim olsana sevgilim. Geleceğimiz aşk dolu olsun, er zaman mutluluk koksun. Benim yaşamaya değil sadece saha ihtiyacım var.

Kısa Aşk Sözleri Kendimi Dünyanın En Şanslı Insanı Hissediyorum, Sen Yanımda Olunca.


Çünkü gündüz dumanı ele verir, gece alevi. Benim yaşamaya değil sadece saha ihtiyacım var. Sevgi midir seni anlayan, yoksa gözler midir seni bana bağlayan, unutma güzelim sensiz bi gün cehennem olur yüreğimde, umutlara yeşerir sevgi dolu sözlerimle.

Sende Sevdiğim Bir Şey Varsa O Da Bana Yalan Söylememen Ve Bana Olan Aşkının Bana Karşı Doğru Olduğudur.


Gölgene çekilip saklanmak istiyorum, kabul et beni. Gözlerinin altından öperim seni ve hiç bıkmam. Sevmek adına ne varsa sende buldum.

Posting Komentar untuk "Aşk Dolu Uzun Mesajlar Sevgiliye"