Aşk Acısı Rap Sözleri

Aşk Acısı Rap Sözleri. Ağlatan aşk acisi sözleri̇ ben gökkuşağını severim. Toprak, sevdiklerimizi aldığı için mi böyle güzel kokar?

Murathan Mungan Ilham verici sözler, Ilham verici
Murathan Mungan Ilham verici sözler, Ilham verici from www.pinterest.com

Sen hep gül diyen birinin, seni ağlatması kadar koyan bir şey yok. Ağlatan aşk acisi sözleri̇ ben gökkuşağını severim. Aşk acısı sözleri etkileyici senin için ölmeye hazırdım, senin için bütün zorluklara hazırdım fakat sen ne yaptın beni bir anda hayatımdan ettin lanet ediyorum sana ve aşkına bıraktın beni aşk acısıyla.

Acı Çekmeyi Öğrendiğimde Ismimi De Öğrendim.


Bu rap'le olursunuz anne yarısı teyze, hiciv nedir bilmiyorsanız, araştırın neyzen! Yaram yarana denk geldi ey nazlı yar. Yalvarmak yerine, kaybetmeyi tercih ederim!

Çünkü Ateşinize Odun Atacak Kişi Var.


Toprak, sevdiklerimizi aldığı için mi böyle güzel kokar? Söyleyin o’na böyle olmaz… sancısı içimde. İşte ruha hitap eden en güzel şarkı sözleri aşk şarkı sözleri.

En Güzel Ve En Yeni 10 Aşk Acısı Sözü;


Ben her şeyimi beklerken kaybettim. Seninle olan hayallerim, başkasıyla olan gerçeklerden daha güzel. Çünkü tüm kâinat gözlerinde birikmiş durumda.

Duygusal Aşk Acisi Sözleri̇ Bir Kadın Arkandan Ağlıyorsa, Emin Ol Kaybeden Sensin.


Çünkü her kardeş, her dost, her sevgili bir parça vicdansızdır. Ben ne yaptım kader sana, mahkum etti beni bana, her nefeste, bin sitem var, şikâyetim yaradana, şikâyetim yaradan’a. Bana son sözlerinde vurdun gittin, sen beni sevmemişsin sadece bana acı çektirmeyi sevmişsin.

Aşk Acısı Sözleri Ne Acı Ne Sitem Ne De Azap Bu Yalnızlıktan… Ey Acı!


Son mesajınla bitirdin ya beni canın sağolsun diyorum, aşk acısıyla ağlattırdın ya beni yazıklar olsun diyorum!!! Senin için ölmeye hazırdım, senin için bütün zorluklara hazırdım fakat sen ne yaptın beni bir anda hayatımdan ettin lanet ediyorum sana ve aşkına bıraktın beni aşk acısıyla. Sözü kopyala resimli söze çevir bazen insan doyana kadar ölmek istiyor.

Posting Komentar untuk "Aşk Acısı Rap Sözleri"