Sevgiliye Farkli Sozler

Sevgiliye Farkli Sozler. Geçen geçmişin kollarında dinlenmeye çekilirken, gelecek tüm ihtişamı ile bizi bekliyor. Her şeyin bittiğini düşündüğünüz bir an gelir.

Erkek Sevgiliye Hitap Kelimeleri freeofdesign.art
Erkek Sevgiliye Hitap Kelimeleri freeofdesign.art from freeofdesign.art

Kıskançlıktan değil, seni yaşamak ve görmek için seviyorum. Çınara zaten bir şey olmaz. Ciddi derecede hayatına sahip olmak istiyorum.

Hiç Düşündün Mü Yapacağın Şeylerden Sonra Pişman Olacağını?


Ya deiiye aittir, ya öiüye. Devamlılık, süreklilik ve iktidar sayesinde kendi gelişimini değil çevreni de geliştirebilirsin. Ne unutacak kadar nefret ettin, ne de hatırlayacak kadar değer verdin.

Kıskançlıktan Değil, Seni Yaşamak Ve Görmek Için Seviyorum.


Seni görünce kalbimde güneş açar ve eksik renkli bir gökkuşağı parlar. En farklı aşk sözlerini bu sayfada sizler için hazır ettik. Biimek başka, buimak başka, oimak daha başka.

Gerçek Mutluluk, Yavaş Yavaş, Azar Azar Gelir.


Sevgiliye sözler sayfamızda sevgiliye güzel sözler, sevgiliye en güzel sözler, sevgiliye aşk sözlerini bulabilirsiniz. Çok hızlı gidersen gidemeyeceğin bir nokta bulunur. Beraber gülmeyi özlediğim insanlar var.

Bilmek Başka, Bulmak Başka, Olmak Daha Başka.


Bir aşk romanı yazacağım baş kahramanı olur musun? Ya deliye aittir, ya ölüye. Yakışıklı ya da güzel olmayabilirsin.

Uçmak Için Kuş Olmak Gerekmezmiş.


Yalnızlığın en kötüsü, anlamayanların arasında kalmaktır. Aşkın sahilinde yüzü aydın, gönlü aydın insanlar vardı. (cengiz aytmatov) denemediğin sürece bir şeyin imkansız olup olmadığını bilemezsin.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Farkli Sozler"