Gizli Aşk Sözleri Feride Hilal Akın

Gizli Aşk Sözleri Feride Hilal Akın. Feride hilal akın (feride hilal akın) i̇mkansız aşk lyrics: Feride hilal akın hakan tunçbilek gizli aşk karaoke sözleri.

Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek Gizli Aşk for Android
Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek Gizli Aşk for Android from apkpure.com

Gizli aşk şarkı sözleri ile senin olsun ömrümü al ama şimdi saklanmalıyız haklısın sevgi suç değil ama belki aklanmalıyız seviyorum ama buna boyun eğmem aşkımı sakınırım ama gizlemem her hücrem seni çağırırken aşkı kaçamak gözlerden uzak yaşayamam ben senin olsun ömrümü al ama şimdi saklanmalıyız haklısın aşk bu suç değil ama belki aklanmalıyız Feride hilal akın i̇mkansız aşk (ft. Sevgiiim senden ayrı düşmeyi seni başka bir aşkia görmeyi ben de gitmeyi istemiyorum ama yıkıimamış haia duvariarım

Gizli Aşk Şarkı Sözleri Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek Lyrics Gizli Aşk Senin Olsun Ömrümü Al Ama Şimdi Saklanmalıyız Haklısın Sevgi Suç Değil Ama Belki Aklanmalıyız Seviyorum Ama Buna Boyun Eğmem Aşkımı Sakınırım Ama Gizlemem Her Hücrem Seni Çağırırken Aşkı Kaçamak Gözlerden Uzak Yaşayamam Seviyorum Ama Buna Boyun Eğmem


Ayrılık zor (13b) belli (5,1b) bilir mi (10,1b) bu nasıl veda (7b) gizli aşk (ft. Feride hilal akın hakan tunçbilek gizli aşk karaoke sözleri. Feride hilal akın i̇ntihaşk feride hilal akın i̇ntihaşk sözleri yarın olmaz bugün yarım olmaz bütün benim ol bu gece yazı görse gözüm kışı unutmaz özüm bitmez bu gece ötesi mi var?

Gizli Aşk Feride Hilal Akın.


Kiss fm going dumb alesso corsak. Hakan tunçbilek) akor, kolay ve orjinal ton gitar akorları, feride hilal akin gizli ask (ft. Feride hilal akın i̇mkansız aşk (ft.

İmkansız Aşk Bana Kader Mi / Kabul Etmek Çok Zor Böylece Biter Mi Her.


Yalnızlığı yalnız seninle aldattım kıskandı yıldızlar aşka inanmayanlara seni anlattım karardı ay bırakın beni kendim giderim alıştım artık yalnızlığa Feride hilal akın şarkı sözleri sayfasında feride hilal akın şarkılarının sözlerini okumanın yanında videolarını izleyebilir, şarkılarını dinleyebilirsiniz. Gizli aşk şarkı sözleri ile senin olsun ömrümü al ama şimdi saklanmalıyız haklısın sevgi suç değil ama belki aklanmalıyız seviyorum ama buna boyun eğmem aşkımı sakınırım ama gizlemem her hücrem seni çağırırken aşkı kaçamak gözlerden uzak yaşayamam ben senin olsun ömrümü al ama şimdi saklanmalıyız haklısın aşk bu suç değil ama belki aklanmalıyız

Onur Baytan & Halil İbrahim Kurum) Şarki Sözü Yazdır İmkansız Aşk Bana Kader Mi Kabui Etmek Çok Zor Böyiece Biter Mi Her Şey Aşk, Bana Keder Mi Canımı Aiıp Giderken De Yüzün Güier Mi?


Feride hilal akın (feride hilal akın) i̇mkansız aşk lyrics: Love is not a crime but maybe we should act wisely i'm in love but i wouldn't succumb just for this reason i'm aware of my love but i cannot hide it while every single cell in me, is calling for you, i cannot live an obscure life and evade love thanks! Feride hilal akin hakan tuncbilek gizli ask mp3 indir, mobil telefona mp3 indir, şarkısını ücretsiz indir.

Lütfen Sanata Saygı Çerçevesinde Yorum Yapınız.


Listen free to feride hilal akın gizli aşk gizli aşk feat. Hakan tunçbilek) (2,4b) gözlerimi kapatsam (10,3b) günah benim (5,1b) intihaşk (12,6b) Sözleri yazan berk coşkun'a, şarkı ve vid.

Posting Komentar untuk "Gizli Aşk Sözleri Feride Hilal Akın"