Sevgiliye Söylenecek En Güzel Sözler Kısa Ve Öz

Sevgiliye Söylenecek En Güzel Sözler Kısa Ve Öz. Bir şairin gözyaşı ağlatanın felaketi olurmuş. Aşka dair en manalı ve kısa sözler arıyorsanız bu kısımda sevgilinize gönderebileceğiniz anlamlı sözler yer alıyor.

Aşk Sözleri Kısa En Güzel Özlü Sözler Sevgiliye
Aşk Sözleri Kısa En Güzel Özlü Sözler Sevgiliye from www.enguzelozlusozler.com

Yeter ki bana huzur verin. Bu hayatta her yol sana çıkıyor sevdiğim, yolum sensin, yönüm sen… i̇ster yar ol, ister yara. Benim için hayat sen, nefes sensin bebeğim.

Ya Öleceksin Aşkından Ya Da Vazgeçeceksin.


Birlikte çok daha güzel anılar yaratabiliriz, çünkü seninle geçirdiğimiz her. Aşık olmak ise tamamen tesadüf. Özlerim ben seni, seninle bile.

Dünyan Öyle Bir Kararsın Ki, Seni Aydınlatan Tek Işık Gözlerim Olsun.


Bir şairin gözyaşı ağlatanın felaketi olurmuş. Heyecan ve panik kaplar vücudunu yavaş yavaş. “karşıdan karşıya geçer gibi, sev beni önce bana, sonra bana, sonra yine bana bak.” demiş ya işte seni öyle seviyorum.

Gidemem Sensiz Yarınlara, Adımlarım Kesilir Senin Olmadığın Hayat Yolumda, Benim Için Hayat Sensin Ne Olur Anla, Sensiz Yaşamak Acı Verir Bana.


Sevgi̇li̇ye kisa güzel sözler öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin. En güzel aşk sözleri kısa ve öz 20 aralık 2020 0 yazar. Kalbin hiç unutmayacak seni ne kadar çok sevdiğimi.

Sevgiliye Güzel Sözler Kısa Öz.


Aşk ifade edebilmek kadar, ifadeyi unutmamaktır da! Bil ki seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim. Yüce dağlara geç gelir bahar ah kalbim bir kere korkma artık

Dünyanın Son Uykusu Kadar Güzeldin.


Ben, istemem öyle iki günlük sevgili yüreğin varsa, bir ömür sev beni. Sana bakayım, seni içeyim ve sana doyayım. Sevgiliye söylenecek uzun sözler seni başka biriyle görmek imkansız.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Söylenecek En Güzel Sözler Kısa Ve Öz"