Günaydın Komik Aşk Sözleri

Günaydın Komik Aşk Sözleri. Keşke her sabah alarm çaldığında polisler kapıyı kırıp yat yat dese de geri yatsak. Komik günaydın mesajları baktınız hayat size gülmüyor, siz hayata gülün gıcıklık olsun günaydın adını dağlara yazdım toki oraya da konut yaptı neyse neyse günaydın… günaydın ve olur da görüşemezsek iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler… günaydın dostum, yastık kafandaki bitlerden rahatsız oldu, uyan da rahat etsin!

Resimli Komik Günaydın Mesajları Güzel Sözler
Resimli Komik Günaydın Mesajları Güzel Sözler from cokiyiabi.com

Okula gidenlere günaydın, işe gidenlere daha çok günaydın, boş gezenlere ise daha gün aymadı. Komik günaydın mesajları baktınız hayat size gülmüyor, siz hayata gülün gıcıklık olsun günaydın adını dağlara yazdım toki oraya da konut yaptı neyse neyse günaydın… günaydın ve olur da görüşemezsek iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler… günaydın dostum, yastık kafandaki bitlerden rahatsız oldu, uyan da rahat etsin! Başlat menün ilk gündeki gibi yeni, yerim senin yerel diskini.

Severek Ayrılanlar Deyince Aklıma Sadece Yastık Ve Yorganım Geliyor.


Uyku muyku dinlemem, soğuk sularla uyandırırım seni. Dilerim ki yüreğine gülün gölgesi düşmesin ve sen, yüzünde gülüşlerin en güzeli ile bak geleceğe. Seni öpemedikten sonra g.tümden ne farkın var… benim canıma ‘tak’ etti, sen de ‘tık’ yok.

Bak Işte Bir Gün Daha Yaşlandık… Sen Hala Yatıyorsun, Uyumakla Ömrün Bitti Gitti Be Hadi Bir Kalk Artık Ya… Günaydın…


Günaydın aşkım… kalkıp tuvalete gitmeye bile üşenen biri, sabahın köründe sana uykulu uykulu günaydın mesajı atıyorsa git sev onu abi… adını dağlara yazdım toki oraya da orjinalsozler.com konut yaptı neyse neyse günaydın… bak işte bir gün daha yaşlandık… sen hala yatıyorsun, uyumakla ömrün bitti gitti be hadi bir kalk artık ya… günaydın… Yeni bir güne günaydın… zeytin kara ben kara, aşkından düştüm dara, gel yârim buluşalım, on bire çeyrek kala günaydın aşk bahçemin gülü. Yufka yüreğimizle kıymalı börek yaptılar.

Güzel Günaydın Sözleri İnsanları Hata Yaptıkları İçin Değil, Onlardan Umudu Kestiğim İçin Hayatımdan Çıkarıyorum… Sizin Umudunuz Bitmesin.


Sevgiliye komik günaydın mesajları bir sana bir de sabah uykusuna doyamadım günaydın… kalkmaya niyeti olanlar günaydın! Ben ona baktım, o bana baktı, simdi dört çocuğa bakıyoruz. Bir sana bir de sabah uykusuna doyamadım günaydın.

37 Aşkını Unutmak Mı Zor Deseler.


Uyanda balığa gidelim diyemiyorum çünkü balık sezonu kapandı, günaydın. Günaydin biraz mutluluk biraz iyi haber biraz şans biraz da yüreği güzel i̇nsanlarala karşılaşacağınız güzel bir gün olsun mutlu sabahlar günaydın selamlar sevgiler. Bu sabah bu sabah mavi bulutların avucuna sevgiyi gönlüne ve aşkı usulca kalbine bırakıyorum güneş her zaman doğsun ve her doğan güneş sana mutluluk getirsin.

Yemin Ederim Bir Tek Sana Bağlı Kalacağım!


Vurur yüze ifadesi, günaydın ev ahalisi. Aşka dair bilgim teorikten öteye geçemiyor. Komik aşk sözleri etkileyici biri sizi seviyorsa, gidin ve bu suça ortak oiun.

Posting Komentar untuk "Günaydın Komik Aşk Sözleri"