Seni Asla Bırakmam Sözleri

Seni Asla Bırakmam Sözleri. Bırakmam sözleri, güzel sözlerin i̇çinde bırakmam i̇le i̇lgili sözler, bu sayfada bırakmam i̇le i̇lgili güzel sözler, bırakmam i̇le i̇lgili mesajlar, en güzel bırakmam sözleri, yeni bırakmam mesajları yer almaktadır. Hayatta iki dönem çocuk olunur.

Değişik Aşk Sözleri Güzel Sözler Güzel Mesajlar
Değişik Aşk Sözleri Güzel Sözler Güzel Mesajlar from www.eyguzelsozler.com

(let go gitmene izin ) i̇m seni asla bırakmam. Gülü susuz seni aşksız bırakmam. Hani insanın canı derler ya işte o sensin canım torunum.

Doğacağın Zamanın Haberini Aldığımda Heyecandan Her Şey Tepetaklak Oldu.


Ölsem bırakmam ey şûh seni ben. İşte torun sevgisini anlatan 10 güzel söz; Lord of the lost sanatçısının 'never let you go ' şarkısının i̇ngilizce dilinden türkçe diline çevirisi

Memleket Ile Ilgili Söylenmiş En Etkileyici 5 Söz.


Benim dedem dünyanın en iyi kalpli insanıdır. Sen benim kadınım, sen canım baharım; Değil mi ki seni sevmek ömür boyu, ben bu ömrü sensiz yaşarsam helaldir bana zindan kuyu.

Büyük Taraftarın Gücünü Tüm Dünya Görsün!


Çok mutluyum torunum tıpkı ben, oda anne ve babası ile anlaşamıyor. Ben seni her halinle de sevecegim, eksiklerinle sevecegim.seni sevmeyi bir an bile eksiltmeyecegim, hep ilk gunki gibi severim ben seni.iyi ve de kotu gununde hep senin yaninda olacagim,seni o kadar cok seviyorumki hic birakmam o ellerini,sen beni sevmeyi biraksanda seni asla birakmam.seninle nice uzun ve nice mutlu yillara.seni seviyorum canim sevgilim. Bir ailenin üyeleri nadiren aynı çatı altında büyürler.

Ayrıca Ibrahim Tatlıses'te Bu Sözleride Şarkıyıda Seslendirmiştir.


Ebeveynler seni sevmek zorunda olanlardı; Gözlerim kör olsa, kokundan tanırım seni, kırılsa ayaklarım, sürünerek bulurum seni, vadesi dolsa bu canın, ruhumla sararım seni, ben seni asla yalnız bırakmam. Büyükannen seni canından çok sever, annen baban kızsa dahi seni asla bırakmam.

Bir Çocukken, Birde Torunun Ile Evcilik Oynarken.


Hayatta iki dönem çocuk olunur. Kanseri yenen dedenin torun sevgisi. Deden seni çok özledi, ziyaretine gelmedin ama sana asla kırılamam.

Posting Komentar untuk "Seni Asla Bırakmam Sözleri"