Leyla Ile Ilgili Sözler Aşk

Leyla Ile Ilgili Sözler Aşk. Sen, rahmani çok asil muhabbetlerle dopdolu olansın. Leylâ onun erdiğini anlarsa da yine onsuz yaşayamaz.

Hak İle İlgili Sözler, Hak Sözleri, Hak Sözler Arkadaş Bul
Hak İle İlgili Sözler, Hak Sözleri, Hak Sözler Arkadaş Bul from kafiyebul.com

Bu içinde leyla geçen sözlerin bulunduğu sayfamızı çok beğeneceğinizi düşünüyoruz ve harika leyla sözlerini arkadaşlarınızla facebook ya da twitterdan paylaşacağınızı düşünüyoruz. “ey mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?” mecnun: Sen gideli leylam karardı dünyam, hiç yaşamadım bir şey anlamadım.

Aşk Belasıyla Beni Tanıştır Beni Bir An Bile Olsa;


“ey mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?” mecnun: Leyla mecnun aşk görsün daldan dala kondun yeter yorulmadın mı ? Benim derdim yalnız sensin anlamadın mı?

Güvenmek Istiyorum, Bir Ömür Çay Içecek Kadar.


Sözü leyla ile ilgili aşk sözleri, leyla sözleri kategorisinde bulunmaktadır. Kendimi görebileceğim en güzel ayna bana aşkla bakan gözlerindir. Leyla ve mecnun sözlerini twitter facebook gibi sitelerde dostlarınız ile.

Dimple L Ale Gibi Kokuyorsun E Lma Gibi Açıyosun Y Ağmurlar Yağıyor Elinden L Alen Açıyor Mis Gibi A H Anne Ah Seni Çok Seviyorum (Anneye Yazıldı) L Ale Gibi Kokuyorsun, E Lma Gibi Açıyosun,


Aşk beiasıyia beni tanıştır beni bir an biie oisa; Hey aşıkların piri, hey gönlümün muradı!. “be adam ben leyla’yı düşünürken seni görmedim, sen mevla’yı düşünürken beni nasıl gördün?”.

Aşk Belasıyla Beni Tanıştır Beni Bir An Bile Olsa;


Leyla ile mecnun dugusal aşk sözleri fuzuli’nin leyla ve mecnun adlı eserinden. Kurmuş diye sevda yolunda pusu, döktüğü gözyaşı, çektiği ahtır. Leyla ile ilgili sözler aşk.

Sevda Yaman Bir Çile, Çekenler Düşer Dile, Ayrılık Ölüm Gibi, Giden Gelmiyor Leyla… Leyla… Leyla Uyusam Dizlerinde Dalsam Rüyalara… Ey Rabbim!


Mecnunu aşık eden leyla ile ilgili sözler hazırlamaya çalıştık. Leyla… ela gözlü bir çöl ahusu…. E sir oldum çöller’de ararım seni ümid ile y aşayamaz bu gönül hasretin ile.

Posting Komentar untuk "Leyla Ile Ilgili Sözler Aşk"