Çok Harika Aşk Sözleri

Çok Harika Aşk Sözleri. (konfucyus) senin dünyaya bakan penceren kirli ise, benim çiçeklerim sana çamur görünür. Sokak lambası sessizliğiyle aşığım ben sana;

sevda turkusev on Twitter "Özdemir Asaf " sana en çok ben
sevda turkusev on Twitter "Özdemir Asaf " sana en çok ben from twitter.com

Tam güldüğün yerde başlar şiirler. Gözlerinin parıltısına aşık olduğum tek şey. Gözlerinin içine baka baka seni daha çok sevdim.

Harika Sözlerle İlgili Kısa Sözler, Özlü Harika Sözler, Etkili Harika Sözler Aşk Kaçmaktan Çok Kovaiamak, Görmekten Çok Öziemek, Gitmekten Çok Bekiemek, Dokunmaktan Çok Düşünmektir.ve Aşk Öyiedirki Nerde Imkansız Varsa Onu Seçer.


Sayfadaki harika anlamlı aşk sözlerini facebook, twittter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. Yönünü rüzgardan yana seçen savrulmayı göze alsın. Yükün dürüstlükse gücün düşer belki ama harika sözler başın düşmez.

Gözlerimi Kapamış Senli Hayaller Kurarken, Gözlerimi Açtığımda Yanımda Olman.


Sevgiliye etkileyici romantik aşk sözleri. Keder dediğinde bulaşır aşka ama aşk ne kadar güçlü ise bu kadar kolay dağıtılır keder rüzgârı. Yüzünüzden gülücük, kalbinizden sevgi, bedeninizden sağlık, ruhunuzdan huzur, çevrenizde dostluk, sofranızdan bereket, ömrünüzden mutluluk ve neşe eksik olmasın!

Hayır Hayır Ben Bir Tek Seni Değil Senin Bana Verdiğin Gül Yüzlü Bebeğimizi De Seviyorum.


Bak gördün mü senin de başka gidecek yerin yok. Kızılderili atasözü düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir. İyi ki benimsin kurban olduğum.

Gözlerinin Içine Baka Baka Seni Daha Çok Sevdim.


Bir ömür boyu kalbimin bana “o o” demesini bekledim ve gerçek aşkı beklemeye değdi. Başka havalar getir bana içinde biraz bahar olsun biraz sen. Değişik aşk sözleri ile sevgiliye değişik bir mutluluk katın.

Ötesi De Yok Gerisi De!


Benim sevmelerim gerçekten çok büyük yük olur insana. Günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarımızda sıkça paylaştığımız bir konu güzel sözler. Bugün sizler için en güzel aşk sözleri üzerine bir içerik hazırladım.

Posting Komentar untuk "Çok Harika Aşk Sözleri"