Sevgiliye Uzun Anlamlı Aşk Mesajları

Sevgiliye Uzun Anlamlı Aşk Mesajları. Öyleyse doğum gününü en derin ve en gerçek anlamıyla kutluyorum canım. Benim tek bildiğim seni ölümüne sevdiğim.

Asker Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk
Asker Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Gülüşlerimiz, uzun konuşmalarımız, birbirimize aşkımızı dile getirişlerimiz. O benim en büyük ve anlamlı yenilgimdi! Öyleyse doğum gününü en derin ve en gerçek anlamıyla kutluyorum canım.

Yeter Ki Beni Bırakma, Sensiz Bırakma Beni… Sensiz Bir Hayat, Ellerini Tutmadan Geçen Bir Ömür, Gülen Yüzünü Göremediğim Bir Bahar.


Gülüşlerimiz, uzun konuşmalarımız, birbirimize aşkımızı dile getirişlerimiz. Lütfen beni yakala, çünkü sana aşık oldum aşkım. Allah’ım bizi yoklukla, sıkıntıyla, hastalıklarla, sevdiklerimizle imtihan etme hayırlı cumalar.

Seni Gördüğüm Anda Değişen Dünyamda Kalbindeki Yerini Bir Bilsen.


Bu hediyeyi sevgilinize verdiğinizde onun nasıl sevineceğini şimdiden gözünüzde canlandırabilirsiniz. Her cuma günü için rabbimizin ve senin aşkınla güçleniyor sevgilim. Sensiz yaşadığım her an öğrendim üzülmek denen şeyi.

Kurak Kalbimin Issızlarında Senle Yaşama Tutundu Tüm Duygularım.


Sen zor zamanlarda benim gücüm oldun. Sen şu an en güzel yerdesin can duamdasın. Her anım seninle, sen olmasaydın eksik olurdum, yok olurdum.

Seni Hayatımın Sonuna Kadar Beklerim Aşkım.


Yaşamam için herhangi bir anlam yoktu, önem de yoktu. İşte kısa ve uzun seçeneklerle görselli, duygusal, anlamlı, aşk sözleri ve mesajları! Ne yumuşaktır kim bilir tenin.

Bir De Köklü Bir Çınarın… Gölgene Çekilip Saklanmak Istiyorum, Kabul Et Beni.


Ey sevgili… allah bizi her iki cihanda da ayırmasın. Her şeyi fethetmeyi düşleyen bir deli dolu hayalperestken beni bir şeye gönüllü mahkûm etti. Çünkü bu hediye onun için sevginizin ve sonsuz aşkınızın en büyük nişanesi olacak.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Uzun Anlamlı Aşk Mesajları"