Kürtçe Sevgi Sözleri Kısa

Kürtçe Sevgi Sözleri Kısa. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları (kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa) olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Kürtçe aşk sözcükleri̇ êşk = aşk êşkâmın = aşkım yaramın = yarim gulamın = gülüm çavemin = gözüm canemın = canım behnamın = kokum evindar = sevgili şeremin = aslanım birinamın = yaram jinamın = karıcım meremın = kocacım şerinamın = tatlım jiyanamın = hayatım zeramın = sarışınım xeyalamın = hayalim kaderamın = kaderim şekiremin = şekerim

1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 5 6 7 from anlamli-guzelsozler.com

Heta taliye tu yamini = sonsuza dek benimsin xelasiyamın = kurtuluşum çukuletamın = çikolatam êşk = aşk delalamın = değerlim gulamın = gülüm yaramın = yarim birinamın = yaram (bir çok aşık yandı onlardan beterim yarim bu bedenimin külleriyle kabrimi yapın yarim.) dikim nakim te ji bîr nakim oy canê destê`m nîne ji te hez dikim oy canê gunhê`m nîne, dil te dîr e oy canê. Kürtçe anlamlı aşk sözleri,kürtçe güzel özlü sözler,kürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar tu yamini ez ye teme sen benimsin ben de senin hayrana wan çaven temme hayranım o gözlerine tu guli ez bülbüle temme temme sen gülsün ben bülbülün evina te ez helandim dilo aşkın beri eritti /bitirdi pir dixwazim tu yamin bi

Gelek Evîndar Şewitîn Ji Wan Ez Neçêtirim Yarê Ji Xweliya Vê Laşê Min Gorîna Min Çêkin Yarê.


Tu yamini ez ye teme. Kürtçe anlamlı aşk sözleri,kürtçe güzel özlü sözler,kürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar tu yamini ez ye teme sen benimsin ben de senin hayrana wan çaven temme hayranım o gözlerine tu guli ez bülbüle temme temme sen gülsün ben bülbülün evina te ez helandim dilo aşkın beri eritti /bitirdi pir dixwazim tu yamin bi Çok sevilmeye değil, hep sevilmeye ihtiyacım var.

Aşk, Bir Orduya Meydan Okurken, Bir Kişiye Esir Düşmektir.


Qurbana te bim :kurban olurum sana: Aşağıda aşkınızı itiraf etmenizi kolaylaştıracak en güzel kürtçe aşk sözleri yer alıyor. En anlamlı güzel kısa sözler bu sitede.anlamlı kısa sözler,anlamlı sözler facebook,anlamlı aşk sözleri,anlamlı resimli sözler,anlamlı sözler resimli,anlamlı fot

Bir Reyhan Dalıdır Kendini Salmıştır Bu Kefeki.


(bir çok aşık yandı onlardan beterim yarim bu bedenimin külleriyle kabrimi yapın yarim.) dikim nakim te ji bîr nakim oy canê destê`m nîne ji te hez dikim oy canê gunhê`m nîne, dil te dîr e oy canê. Biri size ez jı hezdıkım derse bu söz seni seviyorum manasına gelir. Eşka dılo zore gnl aşkı zordur ezde hezdikim seni seviyorum tu yamini ez ye teme sen benimsin ben de senin.

Kürtçe Sözler Içeriğinde Gelmiş Geçmiş En Güzel Kürtçe Sözleri Bulabilir Kürtçe Sözleri Çevrenizde Bulunan Arkadaşlarınıza Gönderebilirsiniz.


Kürtçe sevgi sözleri kayıtsız üye kürtçe sevgi sözleri ve anlamlarını eklermisiniz cevap. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları (kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa) olmak üzere mutlu edebilirsiniz. Ona bakıp kıyamamak mı yoksa bakıp da doyamamak mı aşk.

Heta Taliye Tu Yamini = Sonsuza Dek Benimsin Mı Ser Singexwe Razin = Göğsünde Uyut Beni Gelek Evîndar Şewitîn Ji Wan Neçêtir Im Yarê Ji Xweliya Vê Laşê Min Gorîna Min Çêkin Yarê.


Dünya büyük bir yerdir ve herkesin kendine has bir kültürü ve paylaştığı miras vardır. Sizin için önceden hazırlanmış yaratıcı ve anlamlı kürtçe sözler için aşağı kaydırın. Kürtçe bilmeyebilirsiniz ama o anda karşınızdaki kişinin bakışlarıyla ne demek olduğunu çözebilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Kürtçe Sevgi Sözleri Kısa"