Karşılıksız Aşk Mesajları Uzun

Karşılıksız Aşk Mesajları Uzun. İşte gidiyorum, toprak alsın benim de bu hazin öykümü. 29 ne zaman imkansızı seversen, işte o zaman gerçek seversin.

Regaip Kandili mesajları 2022 En güzel, resimli, dualı
Regaip Kandili mesajları 2022 En güzel, resimli, dualı from hbrler.com

Karşılıksız aşk insanı öyle bir duruma getirir ki, onun yaptığı her hareketten bir anlam çıkarmaya çalışırsın. Bir de köklü bir çınarın… gölgene çekilip saklanmak istiyorum, kabul et beni. Kızım oiursa senin adını koyacağım.

Keşke Hayatta Keşke Demeseydik, Keşke Seni Bu Kalbim Sevmeseydi, Keşke Senin De Kalbin Başkasında Olmasaydı, Platonik Aşkım… Ne Zaman Seni Görsem Kalbim Yerinden Oynuyor Gözlerine Baksam O An Hayat Donuyor Ama Bir Sen Görmüyorsun Karşında.


Sürekli aşk oluyorum… hep aynı kişiye! Hayatımda bir yabancı iken, şimdi canım cananım oldun. Gözlerinin içine bakamazdım senin hatırlar mısın, kızardın da bana bazen, ‘neden kaçırıyorsun gözlerini benden’ diye.

Gece Yatarken, Uyurken, Çalıştığım Zaman, Yolda Yürürken Aklına Ne Gelebilirse.


Mustafa ceceli illede aşk sözleri. Sayfamız orjinal yeni yazılmış güzel sözler ve mesajlar sayfasıdır. Uzun uzun cümlelerle aklımı karıştırma, öyle bir mesaj at ki, ekrana baka baka aptal aptal güleyim.

Yanlış Anlama Bu Bir Tutuklama Değil.


Yolların, ağaçların, dalların, yaprakların, birbirinden güzel çiçeklerin var senin. İmkansız aşkı hayal etmek yeterli değildir, onu fethetmek gerekir. Sen oradasın ve orası ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor.

Paranoyak Olursun, Aldığı Nefesi Bile Kıskanırsın.


Seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek, seni her zaman mutlu etmek için seninle birlikte olacağımız günleri bekliyorum. Carol gülümsedi ve daima dedi. Herhangi biriyle değil beklediğime değdiğine inandığım insanla devam edeceğim yoluma.

Senin Güldüğün, Benim Defalarca Öldüğüm Bir Resmin Var.


Kavuşmak mı sadece hayal kuruyorum. Rüyalarımın aşkısın, hep rüyalarımda kalacaksın. Bazen yaşadığınız sessizliğin hakkından gelemezsiniz.

Posting Komentar untuk "Karşılıksız Aşk Mesajları Uzun"