Gökyüzü Ilgili Aşk Sözleri

Gökyüzü Ilgili Aşk Sözleri. Gökyüzünde aydın ay, yıldızların arasında nasıl belirir, görünürse; Gökyüzü bile gece olduğunda karanlığa mahkumdur.

Papatya Ile Ilgili Söz Yaşanacak Dünya
Papatya Ile Ilgili Söz Yaşanacak Dünya from yasanacakdunya.net

Gökyüzü i̇le i̇lgili sözler sen benim gökyüzüm ol, kafamı kaldırdığım her an sana bakayım, elimi uzattığım her an seni tutayım sen benim gökyüzüm ol ben hep senin altında uyuyayım. Yağdırsa da yağmurunu yine de açtırır gökkuşağını. (cahit külebi) deniz, kendi dalgasından daha eski değildir.

Güzel Sözler Özlü Sözler Ve Aşk Sözleri.


Gördüğün en büyük, en küçük bulut seçmelisin oradan. Ama rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar.” “göklerin damına çıktığında, merdiven aranmaz.” Unutma ki gökyüzündeki en büyük ve en küçükte bulutlar onlar olmayacak.

Kocaman Gökyüzünü Küçücük Pencerelere Sığdırdık.


Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk. Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın. Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi göstermek.

Anladım Bu Iş Olmaz, Kavuşmamız Imkansız.


Değil yıldız, gökyüzü de kaysa; “gökyüzü hayallerle dolu, ama sen uçmayı bilmiyorsun.” “the sky is the daily bread of our eyes.” “gökyüzü, gözlerimizin günlük ekmeğidir.” “my limit is beyond the sky.” “benim sınırım gökyüzünün ötesinde.” “the sky looks wonderful, just like your smile.” “gökyüzü harika görünüyor, tıpkı senin gülüşün gibi.” Çünkü onlar bir gelir bir gider.

Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir Güneşimsin Gökyüzümde.


Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duâmın yeryüzündeki cevabısın. Aynı gökyüzünde süzülseler de, kartal başka martı başkadır. Gökyüzü aşk sözleri i̇kimiz de masmaviyiz, sen gökyüzüyken ben deniz;

Gökyüzünde Aydın Ay, Yıldızların Arasında Nasıl Belirir, Görünürse;


Güneşle ay gökyüzüne aşık mıdır, yoksa gökyüzünün esiri midir? Tüm yerler gökyüzündn aynı uzaklıkta olmaktadır. (cahit külebi) deniz, kendi dalgasından daha eski değildir.

Posting Komentar untuk "Gökyüzü Ilgili Aşk Sözleri"